label taartlust

driehoek

MARLIJN

over mijIn februari 2012 begon ik met het decoreren van taarten en cupcakes met marsepein en fondant. Ik had er zoveel plezier in en taarten werden ook steeds mooier... Het is elke keer weer een lust voor het oog. En zo werd het een echte hobby. Taartlust :-)

Door de weeks werk ik voor een Consultancy bureau als management consultant. Ik doe dat 36 uur in de week. Ik ben nu de woensdag- en vrijdagmiddag vrij. Die momenten gebruik ik vaak om taarten te bakken en te decoreren. De meeste feestjes vinden in het weekend plaats, dus dat komt goed uit :-)

Naast Taartlust heb ik ook nog andere hobby's zoals zeilen, skien, yoga, films en muziek. Ik kom inmiddels bijna tijd te kort om te genieten van alles wat ik zo graag doe. Tot nu toe heb ik alleen nog maar taarten gemaakt voor mijn familie en vrienden. Soms zelfs op eigen initiatief. Want zoals het gezegde luidt: Oefening baart kunst :-)

Het mooiste is natuurlijk dat ik een opdracht krijg, zodat ik een reden heb om weer eens iets moois en lekkers te bakken. Heb je dus binnenkort wat te vieren...?

Ik hoor graag van je!